ARHIVA

THE STONES

Velika Britanija

  • koncert

The Stones su vodeći i najautentičniji tribute benda The Rolling Stones u Ujedinjenom Kraljevstvu, donoseći sve hitove i bezvremenske pesme benda The Rolling Stones na veliku scenu. Od Satisfaction i Jumping Jack Flash do Ruby TuesdayStart Me Up i Brown Sugar, najveći tribute bend na svetu odaje počast najvećem svetskom rokenrol bendu.

 

Uz svu energiju i harizmu samih članova The Roling Stones, The Stones odaje tačnu i vernu počast autentičnom zvuku i izgledu rokenrol grupe. Ne insistirajući samo na sličnosti u izgledu, iako The Stones imaju pevača koji najviše liči Mika Džegera, grupa takođe obraća veliku pažnju na zvuk i osećaj muzike, izvodeći pesme sa istom preciznošću, strašću, energijom i zanosom kao što čujemo u originalu.

Zajedno sa autentičnim instrumentima, kostimima i manirima, članovi benda The Stones su sami po sebi iskusni muzičari. Grupa ima veliko iskustvo nastupa na festivalima, pozorištima i koncertnim prostorima, kao i na privatnim događajima. Od formiranja 2007. godine, The Stones show je prerastao u celovečernji koncert The Rolling Stones, ostavljajući publiku u Velikoj Britaniji, Evropi i šire potpuno hipnotiziranu.

Grupa je imala iskusnu publiku od preko 30.000 ljudi dok je predvodila festivale i redovno obilazi Evropu, na turnejama po Holandiji, Belgiji, Nemačkoj i Španiji. The Stones verno, precizno i sa svim uzbuđenjem koje publika očekuje od najboljeg svetskog rokenrol benda izvode muziku Rolling Stones.

Učesnici