BeoBalet

Čaroban dečji svet klasičnog i modernog baleta

BeoBalet je studio klasičnog i modernog baleta za sve devojčice uzrasta od 3 do 15 godina, koje žele da upoznaju čaroban svet scene, muzike, pokreta i glume.

Program podstiče sveukupan razvoj deteta kroz baletsku umetnost i mnogobrojne kreativne metode. Nastavni program BeoBaleta podrazumeva multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti baleta, muike, glume i gimnastike.

Časovi obuhvataju: gimnastiku, klasičan balet: stav i držanje, tela, te plesni koraci i figure, koreografije, improvizacije i radionice (hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike).

Polaznice se uvode u čaroban svet teatra, gde će kroz mnogobrojne nastupe, smotre i takmičenja imati priliku da iskažu i razviju osećaj za baletsku umetnost. devojčice stiču INDIVIDUALNOST, SAMOPOUZDANJE, KREATIVNOST, BOLJU MOTARIKU I KORDINACIJU I KOMUNIKATIVNOST.

BeoBalet održava časove dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena u adekvatno opremljenom baletskom studiju na Novom Beogradu. Svakog drugog vikenda organizuju se specijalne radionice: hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike, koje upotpunjuju specifičan program BeoBaleta. Mesečna članarina iznosi 5000 dinara, a upis je u toku, radnim danima od 16 do 22h u prostorijama BeoBaleta. Svakog dana organizujemo konsultacije i testiranje za naše nove članove. Potrebno je samo da zakažete svoj termin.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 064 1956921, kao i putem mejl adrese: beobalet@gmail.com

Sve naše aktivnosti možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici BeoBaleta.

PLAY BALLET!