ARHIVA

Guitar Art Photo Shoot

Napravi svoje profesionalne fotografije po specijalnim cenama koje važe samo tokom trajanja Guitar Art festival od 20. do 25. marta.

Profesionalne fotografije neophodne su svakom muzičaru. One treba da predstavi ličnost, ona je neizostavni deo biografije, ali pre svega je osnovni činilac u marketingu jedne karijere, bila ona na početku ili vrhuncu. Fotografija predstavlja umetnika u svim medijima, to je reklama vas samih. Bez obzira da li će se fotografije koristiti za TV i internet vesti ili štampane medije i materijale, one treba da reprezentuju vas. Zato je izrada reklamnih / komercijalnih fotografija postala  neizostavan aspekt svake karijere.

Da bi neka reklama bila uspešna presudan je kvalitet, kao i kod samih proizvoda koji se promovišu. To znači isključivanje šablona u prezentaciji i kreiranje originalnih i kvalitetnih reklamnih fotografija.

Guitar Art Photo Shoot je nova delatnost festivala, koja je nastala nakon 16 godina iskustva. U želji da svojim gostima omogućimo najkvalitetnije fotografije organizovali smo Guitar Art foto studio, gde ćemo odgovoriti potrebama gitarista.

GAF PHOTO BOOK podrazumeva studijsko fotografisanje gitarista koji će imati seriju profesionalnih fotografija, koja podrazumeva 15 obrađenih fotografija u kategorijama:

  • fotografije portreta
  • fotografije celih figura
  • scenska fotografija
  • tkz. žanr scene sa gitarom

Gitaristi dobijaju: CD sa fotografijama (kolor i crno-bele), print A2 formata ištampan na EPSON fotografskom štampaču, Fotografisanje se vrši jednom od najsavremenijih oprema koja se nalazi na tržištu, tako da je kvalitet samih fotografija neosporan.

Paketi:

I – gitaristi do18 godina: 60 evra

II – gitaristi od 18 do 28 godina: 80 evra

III -  gitaristi od 28 godina: 100 evra

Fotograf / Nemanja Živković završio je osnovne i master studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku fotografije. Učestvovao je na mnogobrojnim izložbama od kojih je jedna ,,Memorijal Dragoljub Tošić" gde je dobitnik prve nagrade. Dobitnik je specijalne pohvale ULUPUDS-a za izvanredne radove u oblasti fotografije.