ARHIVA

Guitar Art Café

GUITAR ART MIDNIGHT CAFÉ CLUB OMB LOUNGE HOTELA RADISSON BLU OLD MILL 22.00-02.00

20. mart

PETAR RAKIĆ QUINTET

Petar Rakić –  gitara

Goran Vučetić – gitara

Miljan Jovanović – gitara

Nemanja Mišić – bas gitara

FIlip Milovanović – bubnjevi

Milica Dobrić – vokal

Savica Milović – vokal

Petar Rakić kvintet je osnovan 2003. godine, na inicijativu Petra Rakića, a kao rezultat dugogodišnje saradnje sa mladim mitrovačkim muzičarima koji su svoj muzički uticaj i sopstveni izraz uneli u ovaj sastav, zbog čega I jeste po svom zvuku specifičan a ujedno i originalan, uzimajući u obzir da se na jednom mestu mogu čuti zvuci džez, bluz, rok i fjužn gitare, kao i po činjenici da se radi o tri generacije muzičara koji su zastupljeni u njemu. Repertoar je vrlo raznolik a čine ga kompozicije Džef Beka, Stivi Vondera, Roni Džordana, pa i džez kompozitora poput Geršvina, Džim Hola, Pet Metinija i drugih, koje sastav izvodi u svojim aranžmanima i na originalan način.

21. mart

COOLARES QUINTET

Aleksandar Erović – vokal, gitara

Aleksandar Jovanović Šljuka – vokal, klavijature

Ivan Stamenković – klarinet, saksofon

Igor Đorđević – bas gitara

Andreja Jovanović – bubnjevi

''Coolares'' je sastav koji egzistira na muzičkoj sceni od 2004. godine i iza sebe ima više od hiljadu nastupa širom Srbije i u okruženju. Veoma karakterističan repertoar, koji prevazilazi žanrovske podele, jedinstveni aranžmani, interpretacija i improvizacija, su ono što predstavlja ovaj bend.

22. mart

ZABEAT

Miloš Nikolić – vokal i perkusije 

Predrag Zlatić – gitara i vokal

Stefan MIloradović – gitara

Autentični zvuk koji ovaj bend neguje je kolaž različitih muzičkih pravaca koji kroje dve akustične gitare i perkusije. "Muzička igra" ovih mladih izvođača može se okarakterisati kao svojevrsni performans.  Za šest godina nastupanja u beogradskim klubovima stekao je velike simpatije, kako mlađe tako i starije publike.

23. & 24. mart

MADICINE

Aleksandra Stojanović – vokal

Ivica Popović – gitara i vokal

Slobodan Stojanovic Dane – bas

Milan Stojčić – bubnjevi

Madicine... izuzetno snažan lek protiv negativne energije i lošeg muzičkog ukusa. Madicine je četvoročlana ekipa koja funkcioniše u nepromenjenom sastavu već deset godina. Ukoliko imate gore navedene simptome, ne oklevajte.. probajte Madicine!

25. mart

ABBA REAL TRIBUTE BAND

Milena Albijanić - Vokal

Olgica Erdeljan - Prateci Vokal

Dunja Ostojić - Vokal

Marko Pejčić - Klavijature

Sebastijan Kerekes - Bubnjevi

Damir Mojsin - Bas

Boško Djelilović - Gitara i vokal

ABBA Real Tribute Band iz Zrenjanina čine iskusni, školovani muzičari, koji su se okupili sa zajedničkim ciljem da današnjoj publici približe hitove ove nekada veoma popularne grupe. Originalnim nastupom, muzickim izvođenjem, kostimima i koreografijom, bend potpuno dočarava atmosferu i duh koji su vladali na koncertima ove grupe. Hitovi poput Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma mia, SOS i mnogi drugi, izvode se na originalan način, ne izlazeći iz okvira autentičnog. Smatramo da ova vrsta muzike ni u današnje vreme nije izgubila na popularnosti i da može biti podjednako interesantna najširoj muzičkoj publici svih uzrasta, kultura i podneblja. Pored Abba repertoara, band izvodi i tzv. "Retro/Disco/Pop/Rock" blok.