Info i Naš tim

KREATIVNI KURS GITARE

Omladisnkih brigada 86z / WEST 65

11070 Novi Beograd

0114016002, 064 1379707

kurs@gaf.rs, www.gaf.rs

NAŠ TIM

Boško Radojković

Direktor i vlasnik

Osnivač i vlasnik Guitar Art festivala i edukativne mreže Kreativni Kurs Gitare, karijeru je započeo kao  profesor gitare. Muzika je njegova najveća strast kojojm se bavi od rane mladosti. Završio je Muzičku Akademiju u Beogradu i nakon mnogobrojnih gostovanja po svetskim festivalima uspeo je da 2000. godine organizuje prvi gitarski festival na Balkanu. Danas je beogradski Guitar Art Festival jedan od 5 najvećih festivala klasične gitare u svetu.

Daljim radom i širenjem svojih aktivnosi na polju muzičke industrije osnovao je prvu privatnu standardizovanu školu gitare koja je namenjena različitim ciljnim grupama. Medjunarodni program Kreativni Kurs Gitare za sada se organizuje u Beogradu i 18 gradova Srbije.

Uloživši sebe u dugotrajne projekte Boško Radojković je posto sinonim za gitaru i gitarske projekte na Balkanu.

Petar Janković

Programski direktor

Petar Janković je medjunarodno nagradjivani gitarista koji radi na prestižnoj američkoj Džejkobs muzičkoj školi Univerziteta u Indijani.  

Saradjuje sa beogradskim Guitar Art Festivalom na projektu Kreativni Kurs Gitare. On je autor prve knjige ovog programa i stručni konsultant u oblasti savremene gitarske pedagogije i modernog pristupa u edukaciji.

Ljubica Lazić

PR & Marketing menadžer

Ljubica Lazić je više od deset godina u edukativnim projektima. Na Kreativnom Kursu Gitare radi od samog početka, kada je postavljen jasan cilj da postanemo najbolja i najveća standardizovana gitarska škola koja je dostupna svima. Ona strateg i kreativac projekta. Zbog nje su mnogi prvi put uzeli gitaru u ruke i ubrzo počeli da sviraju.

Počela je na poslovima prodaje i podrške u okviru Kreativnog Kursa Gitare, a u narednim godinama prošao je sve segmente poslovanja od komercijaliste preko, tim menadžera, regionalnog menadžera, pa do  PR-a i marketing menadžera odgovornog za celokupnu mrežu programa u Srbiji i regionu.

PROFESORI

Nenad Kondić / Beograd

Bojan Ivanovski / Beograd

Lazar Ostojić / Beograd

Draganče Pavlović / Beograd

Stefan Šalarević / Beograd

Dušan Popović Lipovac / Beograd

Milica Ivanović / Loznica

Olivera Marković / Kruševac

Dragan Nikolić / Valjevo

Katarina Klarić / Smederevo

Darjan Jovanović / Bijeljina