prijatelji festivala ulaznice uslovi prijavljivanja prijavni list ponuda smeštaja english

Ulaznice

NOVO!

Kompleti karata za sve koncerte Guitar Art Festivala 2010.

Komplet sadrži u sebi karte prve kategorije za svih šest festivalskih večeri u ukupnoj vrednosti od 11.500,00 dinara. Kupovinom kompleta dobija se popust u iznosu od 2.500,00 dinara na celokupan iznos, što znači da je cena jednog kompleta 9.000 dinara.

Broj kompleta za kupovinu je ograničen.

Rezervacije:

tel: 011 / 2769840 
e-mail: office@gaf.rs

 

Datum Sala Koncertni program Cene ulaznica Blagajna
09.02

Kolarac

Göran Söllscher, Cavatina duo (Denis Azabagić, gitara i Eugenia Moliner, flauta), Camerata Serbica, Bojan Suđić (dirigent)

1000

Kolarac

10.02.

Beogradska
arena

AIR, Janne Janne, SVI NA POD

3000 / 2500 / 2000

Bilet servis,
Beogradska arena

11.02.

Dom
sindikata

Zlatko Manojlović i prijatelji

1900 / 1400

Bilet servis,
Dom sindikata

12.02.

Centar
Sava

Paco de Lucia group

3600 / 2700 / 1800

Bilet servis,
Sava centar

13.02.

Kolarac

Miloš Janjić, Martha Masters, Gerard Abiton

1000

Kolarac

14.02.

Kolarac

Sabrina Vlaškalić, Paolo Pegoraro, Vojislav Ivanović, Levante duo, Aleksandar Nikolić (bandoneon), Denis Azabagić, Zoran Dukić, Camerata Serbica, Bojan Suđić (dirigent)

1000

Kolarac

 

Ulaznice za Guitar Art Festival prodaju se na blagajnama sala u kojima se održavaju pojedinačni koncerti, te u prodajnoj mreži Bilet servisa (www.biletservis.rs).

Rezervacije, kao i sve informacije o  ulaznicama mogu se dobiti putem telefona 011/2769-840 ili na office@gaf.rs

Ostala prodajna mesta :
Kolarac
Blagajna Sava centra
Biletarnica Beogradske arene
Dom Sindikata

 

Ulaznice za Guitar Art u prodaji


Od petka 11. decembra u prodaji se nalaze sve ulaznice za jedanaesti po redu Guitar Art Festival na kojem će nastupiti brojni svetski i domaći izvođači. Koncerti koji se posebno izdvajaju su svečano otvaranje svetske turneje španskog velikana Paka de Lusije u petak 12. februara u Sava centru i dugo očekivani koncert fenomenalnog francuskog sastava AIR u sredu 10. februara u Beogradskoj areni.

Popularni francuski bend AIR nastupiće 10. februara 2010. godine u Beogradskoj areni u okviru 11. Guitar Art Festivala. Bend koji predvode Nikola Goden i Žan Benoa Dankel kreće na veliku svetsku turneju 26. novembra povodom objavljivanja aktuelnog albuma „Love 2“. Svetsku slavu stekli su još sa albumom „Moon Safari“ iz 1998. godine, a iako se njihov koncert već dugo očekuje, AIR će po prvi put nastupiti u Srbiji.
Ulaznice za koncert u Areni na kojem će 10. februara osim francuskog sastava AIR nastupiti još i holandska zvezda Jana Šra, ali i drugi izvođači, prodaju se na blagajnama Beogradske arene i Bilet servisa po cenama od 2000 dinara za stajaći parter, te 2500 i 3000 dinara za tribine.

Virtuozni španski gitarista Pako de Lusija nastupiće 12. februara u Sava centru na 11. Guitar Art festivalu. Verovatno najveći flamenko umetnik svih vremena upravo će iz Beograda i zvanično otvoriti svoju novu svetsku turneju! Priznat kao jedan od najvećih evropskih umetnika današnjice, De Lusija je dvogodišnju koncertnu pauzu iskoristio za rad na novom albumu koji se očekuje još od 2004. godine. Ulaznice za koncert Paka de Lusije prodaju se na blagajnama Sava centra i Bilet servisa po cenama od 1800, 2700 i 3600 dinara.

Jedan od najčuvenijih gitarista bivše Jugoslavije, ali i evropski priznat virtuoz Zlatko Manojlović vraća se u Beograd iz Nemačke kako bi održao koncert u Domu sindikata 11. februara. Manojlović je poznat domaćoj publici po neponovljivoj temi „Jednoj Ženi“ koja je već 34 godine špica za ponoćni program Radija Beograd! Čuveni gitarista nastupao je sa umetnicima kao što su Santana, Joe Cocker ili Ian Gillan i snimao albume sa Erosom Ramacotijem, Natali Kol i Minhenskih simfonijskim orkerstrom. Ulaznice za koncert Zlatka Manojlovića i prijatelja prodaju se na blagajnama Doma sindikata i Bilet servisa po cenama od 1400 i 1900 dinara.   

Večeri klasične gitare u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine poznati su kao osnova svakog Guitar Art Festivala. Jedanaesto festivalsko izdanje biće svečano otvoreno u utorak 9. februara na Kolarcu sa koncertom svetski priznatog švedskog gitariste Jorena Solšera (Göran Söllscher). Iste večeri nastupiće i Cavatina Duo, te profesionalni ansambl FMU-a Camerata Serbica. U subotu 13. i nedelju 14. februara na večerima klasične gitare nastupiće i Marta Masters, Žerar Abiton, Miloš Janjić, Sabina Vlaškalić, Paolo Pegoraro, Levante Duo, Denis Azabagić, Zoran Dukić i Vojislav Ivanović. Ulaznice za pojedinačne večeri klasične gitare prodaju se na blagajni Kolarčeve zadužbine po ceni od 1000 dinara.

Jedanaesti po redu Guitar Art Festival održaće se od 9. do 14. februara u Beogradu.