Guitar Art Day na Avalskom tornju

Festival organizuje poseban Guitar Art dan u nedelju, 11. juna, za sve ljude koje vole gitaru, uživaju u dobroj muzici, druženju i prirodi koja okružuje Avalski toranj, najpoznatiji simbol Beograda.

Prisustvo na Guitar Art danu na Avalskom tornju je potpuno besplatno povedite prijatelje,  roditelje, decu, bake, deke i ljubimce, ćebence i vašu gitaru ako je imate i dan će vam biti ispunjen divnim uspomenama.

Koncert malih i velikih gitarista Guitar Art akademije održaće se u 12.00 časova na platou ispod Avalskog tornja. Tada će publika imati priliku da čuje neke od najpoznatijih hitova pop i rok muzike, kao i klasike i bluza koje će izvoditi više od 70 gitarista uzrasta od 5 do 65 godina.

Radionica nauči da sviraš ukulele i svoj prvi akord na gitari biće organizovana od 14.00 časova za najmlađe posetioce.

Dok će nastup legendarnog beogratskog gitariste Milivoja Ćulibrka početi u 14.30.

Gitariste vodimo u obilazak Avalskog tornja i sale sa eksponatima o istoriji telekomunikacija,  a posetioci i porodice mogu da iskorite vreme pre i posle koncerta za obilazak jedne od top 5 turističkih destinacija Beograda.

Avalski toranj sa visinom od 204,68 metara je ponos svih Beograđana, najznačajniji telekomunikacioni objekat, na usluzi televizijskim i radio emiterima, kao i mobilnim operaterima. 

Tokom Guitar Art dana na platou ispod Avalskog tornja imaćete priliku da kupite i degustirate slane i slatke đakonije koje pripremaju domaćini iz cele Srbije.

Komplekst Avalskog tornja raspolaže i sa dečijim parkom, dva sportska terena za košarku i fudbal, teretanom na otvorenom, veštačkom stenom, koji su slobodni za korišćenje.

Pridružite nam se na Guitar Art danu i uživajte u dobroj muzici i prirodi!